Информация за поръчка и доставка

 Доставка

Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни.

Поръчки направени след 15:00 ч. се обработват на следващия работен ден, поръчки направени събота, неделя или официални празници се обработват в първия работен ден. Доставката се извършва в деня след обработка на поръчката.

Условията за доставка на стоки, поръчани от нашия електронен магазин, важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 18.00 часа през работните дни – от понеделник до петък. В събота от 9.00 до 13.00 часа поръчките може да ги получите от офисите на доставчика (Спиди). Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Цените за доставка с куриерска фирма Speedy маже да видите на адрес: Speedy калкулатор

                                                                                                                                                                                                                           

Поръчка

ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ ДО ИЗБРАН ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА СПИДИ ИЛИ ДО АДРЕС, НО НЕ СА ПОТЪРСЕНИ ОТ СЪЩИЯ ИЛИ НА АДРЕСА НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ ПРАТКАТА, СЕ ВРЪЩАТ АВТОМАТИЧНО СЛЕД 5-ЯТ ДЕН КЪМ ТЪРГОВЕЦА. КЛИЕНТИ, НЕ ПОТЪРСИЛИ ИЛИ НЕ ПОЛУЧИЛИ ПРАТКИТЕ СИ В СРОК, НЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ ОТНОВО!!!

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

– Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

– Указване на адрес за доставка;

– Указване на мобилен или стационарен телефон;

– Начин на разплащане (разплащане с наложен платеж, чрез виртуален POS-терминал);

– Поръчката е приета.

След успешно генериране и завършване на вашата поръчка, в рамките на 24 часа или първия работен ден от седмицата, служител на онлайн магазин www.zapraneto ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и уточняване датата/деня на доставка.

ВАЖНО!!! Поръчки на стойност под 10.00 лева не се изпълняват.

Стоките от Интернет магазинa се доставят чрез доставчик (куриерска фирма „Спиди“ www.speedy.bg/bg/ с която имаме сключен договор) до посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. Доставчика опакова стоките вместо вас. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. За София доставката е 5.50 лв. в рамките на околовръстното шосе и се извършва от служител на онлайн магазина.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

1.Плащане с наложен платеж.

При поръчка се взимат реалните стойности на стоките. Ако има плащане по електронен път, което се разминава с крайната стойност на поръчката разликата се отстранява на място от куриера.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне, поради неточни данни за доставка и контакт с клиента. С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля, не използвайте магазина. При поръчка на стоки, които не са налични в момента и/или има какъвто и да е проблем с тях се премахват от поръчката, като цената им се приспада от общата сума. Опаковките са според количеството на продуктите и са включени в цената на доставката Фирмата си запазва правото да откаже продажба и доставка на стоки от сайта www.zapraneto.com

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно в магазина