Без категория

Всички причини да изберете зелено!

Мислите ли, че екологичните продукти за почистване на дома са по-малко ефективни и струват повече? Помисли отново.

При интензивния ритъм на живота е невъзможно да се отделят ресурси за някаква добра кауза, така че немалко от тях остават само на хартия. Например околната среда, въпреки че високата осведоменост за глобалното затопляне, значението на рециклирането и използването на естествени материали, често усилията или цената ни карат да се откажем от голямата цел. Но изборът на по-екологичен живот не трябва да бъде цялостен, отнемащ време и скъп, той може да се изрази и в съзнателен избор на места, където е по-лесно да го комбинирате с по-малко усилия, инвестиции или отказване. Ние рециклираме пластмасови бутилки и хартиени продукти и мислим два пъти, преди да използваме продукти за еднократна употреба, въпреки че преди кой дори е мислил за това? Такива малки промени водят до голямата промяна. Промените се извършват и в други области, които дават възможност за зелен избор без усилия. Например в областта на почистващите материали. Ако досега смятахте, че зелените почистващи препарати са много пари, но без ефективност, тогава имаме новини за вас изпробвайте екопродуктите от нашия електронен магазин: CHANTE CLAIR Vert Lavatricne bebe 1070ml 21пранета;SANO Gree Power Универсален почистващ препарат 750ml;APTA Vaisselle Ecolabel Екологичен препарат за съдове 750ml и още много други.

Напред към зелено

Въпреки осъзнаването и желанието да се справим по-добре с околната среда в областта на почистващите материали, изборът на зелено се възприема като скъп избор с по-ниска ефективност от другите продукти на пазара. Липсата на ясен стандарт, завишени цени и недоказана ефективност направиха избора на екологични почистващи препарати по-малко подходящ за по-голямата част от населението.

С екологичната осведоменост много продукти се хвалят с адаптирани към съобщенията символи, но символите не правят продуктите екологични. За да се получи зелен стандарт в областта на чистотата, продуктите трябва да отговарят на ясни критерии, като: използване на възобновяеми ресурси, токсикологични изисквания, биоразградими материали и рециклируеми опаковки с намалено въздействие върху околната среда.

Зеленото започва у дома

Въпреки че не можем да променим света за миг, но малкият ни избор може да създаде промяна и да бъде от полза за нас и света.Сега, когато не трябва да правите компромиси по отношение на чистотата или да полагате усилия заради цената, няма причина да не изберете зелено и да се чувствате добре и чисто с него

Eko